ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Το KRITI HOTEL βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα προνομιούχo περιοχή του κέντρου των Χανίων, ακριβώς στο σημείο που συναντώνται το κέντρο της πόλης, το παλιό λιμάνι και η θάλασσα.
ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ

Μερικά μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο KRITI HOTEL, βρίσκεται η κοσμοπολίτικη ακτή του Κουμ Καπί, όπου μπορεί κανείς να βρει αναψυχή ή φαγητό στα δεκάδες καφέ, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες. Το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει η βραδιά για ποτό ή φαγητό δίπλα στο κύμα παρέα με το αιγαιοπελαγίτικο αεράκι.
ΚΟΝΤΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Στα 200 μέτρα μόλις, βρίσκεται το Παλαιό Ενετικό λιμάνι και η Δημοτική Αγορά των Χανίων με τα γραφικά στενά σοκάκια που θυμίζουν μια άλλη εποχή.

Περιηγηθείτε στο γραφικό Παλιό Λιμάνι των Χανίων, όπου δεσπόζει ο διάσημος Ενετικός Φάρος, στο Φρούριο Φιρκά, στην είσοδο του λιμανιού όπου βρίσκεται το Ναυτικό Μουσείο με κειμήλια των πολυάριθμων αγώνων του και στο καλντερίμι του λιμανιού, που σφήζει από κόσμο όλο το χρόνο. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή κάποιο δροσιστικό cocktail ή ακόμα και να φάτε σε μια από τις πολλές ταβέρνες και εστιατόρια με κρητική και διεθνή κουζίνα. Στη συνέχεια της βόλτας περιηγηθείτε σε σημαντικά αξιοθέατα όπως το Μεγάλο Αρσενάλι, τα Νεώρια και το Γιαλί Τζαμίσι.

Το Παλιό Λιμάνι είναι ένας ιδανικός προορισμός τόσο για τις βραδινές όσο και τις μεσημεριανές εξορμήσεις σας.

ΚΡΗΤΗ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

38 χλμ. από το Φαράγγι της Σαμαριάς (είσοδος Ομαλού)
52 χλμ. από την παραλία στα Φαλάσαρνα
75 χλμ. από την παραλία στο Ελαφονήσι
140 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου 
150 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού
288 χλμ. από το φοινοκόδασος του Βάι
ΚΡΗΤΗ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

1,2 χλμ. από το σταθμό λεωφορείων
7 χλμ. από το λιμάνι της Σούδας
14 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων
Ηλικίες: 2–12