ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Τιμές

Οι τιμές των δωματίων αναφέρονται στην ιστοσελίδα, αφορούν διανυκτέρευση και πρωινό, συμπεριλαμβανομένου φόρων.Το ξενοδοχείο "Κρήτη" διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα https://www.kriti-hotel.gr οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τρόποι Πληρωμής

Όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να εξοφλούνται κατά την αναχώρηση. Μία ηλεκτρονική απόδειξη κράτησης (voucher), για κάθε κράτηση στέλνεται με email στον πελάτη, ο οποίος θα πρέπει να φέρει μαζί του κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο.

Ακυρώσεις & Αλλαγές

Παράταση Διαμονής

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πελάτης επιθυμεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο, να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρεία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής του στο ίδιο δωμάτιο, ή ακόμα και στο ίδιο το ξενοδοχείο.Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του, πριν την άφιξή του στο ξενοδοχείο, ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου.

Αλλαγές

Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου. Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων σ' αυτόν.Διαφορετικά, θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το αρμόδιο τμήμα του ξενοδοχείου "Κρήτη".

Ακύρωση Κράτησης

Μία έγκριση συναλλαγής για ποσό ίσο με την αξία μίας διαμονής απαιτείται για την επιβεβαίωση της κράτησης.Παρακαλώ, σημειώστε ότι αυτό το ποσό θα χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα μόνο στην περίπτωση καθυστερημένης ακύρωσης (ληφθείσα περισσότερο από 24 ώρες πριν από την άφιξη) ή σε περίπτωση μη εμφάνισης.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:Τηλέφωνο: (+30) 28210 51881-3-5Φαξ: (+30) 28210 41000
Email: [email protected]
Διεύθυνση : Νικηφόρου Φωκά & Κύπρου, 73100, Χανιά, Κρήτη - Ελλάδα
Ηλικίες: 2–12